Akvarier Kontor

Imponerande och miljöförbättrande akvarier på jobbet

Våra akvarier är ultimata i stil och sofistikering för att skapa en mer harmonisk arbetsplats hos Er, men även ge ett varande intryck på Era kunder!

Arbetsrelaterad stress spelar en stor roll i sjukskrivning och frnvaro dagar, och alla sätt att minska detta är en bonus för alla företag.

Våra akvarier bidrar till att motverka stress och oro, samt ger lokalens luft bättre kvalitet, då akvarier fungerar som en luftrenare – fast en mycket vacker sådan! Dessutom ger akvariet ett bestående imponerande intryck på Era kunder!

Ett akvarium lyser upp kontorsrum och fungerar dessutom som en trevlig samlingsplats för personalen vid kafferasten, med sitt levande inslag mitt i vardagen!

Skötselfritt och Inredningsanpassat

Vi låter Er välja hur Ert akvarium ska se ut; välj mellan specialdesignat för att exakt skräddarsy mått och form, eller låt våra akvariemodeller anpassas till Er inredningsstil genom att välja samma färg eller träslag på akvariets underrede och lister, som Ni har på väggar, golv, lister eller stolar.

Våra akvarietekniker sköter allt – från installering till fortlöpande skötsel av akvariet, och skulle något inträffa har vi dygnet runt jour, så Er personal behöver inte involveras i akvariets skötsel.